Xhevdet Lejpaja

Experienca:15 Vjet

Mosha:39

Pesha:114 kg

Emaili:xhl@ontopgym.com

Telefoni:044555599

Xhevdet Lejpaja

Trajner Fitnesi

Biografia:

Xhevdeti, një kampion i shumëfisht në Bodybuilding dhe Power lifting, një trajner personal i certifikuar me më shumë se 15 vite përvojë. Ai beson fuqimisht në një plan të përshtatur të ushtrimeve, dhe beson se çdo person ka nevoja, kufizime, qëllime dhe një histori unike që kërkon një përshtatje të kujdesshme gjatë ushtrimeve në fitnes.
Xhevdeti do të jetë i angazhuar dhe i detajuar në qasjen e tij për të arritur qëllimin tuaj në palestër.
Disa nga shërbimet qe ofron:

 • Trajnimi i klientëve personalë
 • Udhëzimi i klientëve në stërvitje të sigurtë, duke marrë parasysh kufizimet fizike të
  individualizuara.
 • Këshillimin e klientëve në zakonet e duhura të ushqyerjes dhe stërvitjes.
 • Këshillimin e klientëve se si të ushtrojnë siç duhet, për të shmangur lëndimet
 • Inkurajimin e klientëve që të angazhohen në grupe ne palestër duke u përfshirë edhe
  në aktivitete të tjera
 • Instruktor i trajnimit të peshës, kryesisht klientë të cilët marrin pjesë në garën
  mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare
 • Sigurimi i këshillave të konkurrentëve në lidhje me ushqimin dhe trajnimin
 • Puna me klientët e rehabilitimit kardiak

 

Arritjet:

Anëtar i Bordit në Federatën e Bodybuildingut dhe Fitnes në Kosovë
Kampion Absolut gjatë viteve 2003, 2007, 2011, 2012, 2013 dhe 2014 në këto fusha:

 • Bodybuilding
 • Power Lifting
 • Atlet
X