Kujtim Lepaja

Experienca:13 Vjet

Mosha:32

Pesha:91 kg

Emaili:kl@ontopgy.com

Telefoni:049135960

Kujtim Lepaja

Trajner Fitnesi

Biografia:

Kujtimi gjithmonë ka qenë i pasionuar për shëndetin dhe ushtrimet. Ai sjell mbi 13 vjet eksperiencë në industrinë e Shëndetit dhe Fitnesit, duke punuar me një sërë klientësh, nga sportistët e thjeshtë deri në atletë profesionistë, Kujtimi është në gjendje të kombinojë përvojën dhe njohuritë e tij për të ndihmuar në arritjen e rezultateve të jashtëzakonshme për secilin person që ai stërvitë. Disa nga shërbimet qe ofron:

  • Trjanimin e klienteve qe duan të shtojnë peshë apo të humbasin peshën e tepruar.
  • Trajnimin e njerzëve me problem të zhvillimit të ashtit (nën mbikqyrje mjeksore).
  • Trajnimin e garuesve që synojnë garat kombëtare apo boterore në kuadër të kategorive fitness dhe bodybuilding.
  • Trajnime në grupe.

 

Arritjet:

Kampion në kategorinë 90 kg Power Lifting 2015
Kampion apsulut mbarkombëtarë në Power Lifting në vitin 2015
Kampion në bodybuilding kategoria deri 80 kg 2015
Top 6 më të mirët e botës Olympia Amateur Parague 2015 kategoria -80 kg
Kampion në Power Lifting kategoria 90 kg 2016
Sportisiti më i mire i vitit 2016 në Power lifting
Kampion në Bodybuilding +80 kg 2017

X