Rreth Nesh

Rreth On Top GYM

On Top Gym është një palester e re në prishtinë, e krijuar nga trajnerë të çertifikuar dhe me pervojë me shumë se 15 vjeçare. Ne kemi krijuar një vend miqësor, mbështetës ku të gjithë janë të mirëpritur. Programet tona personale të stërvitjes mbështeten nga më shumë se 30 vjet përvojë në trajnimin personal, sfidat e humbjes së peshës,  përmirësimi i shëndetit, dieta ushqimore dhe jetësore, dhe arritja e rezultateve.
Kur ti hapni dyert e fitnesit tonë , ju do të kuptoni që On Top Gym është niveli i ri i fitnesit, duke ofruar programe të pakrahasueshme dhe lehtësira të dizajnuara për arritjen e rezultateve me stafin miqësor dhe ambient të rehatshëm.

Qëllimi

Në OnTopGym ne përpiqemi të ndërtojmë një ambient që promovon shëndetin, fitnesin dhe komunitetin. Ne besojmë se shëndeti dhe fitnesi është më shumë se vetëm një stërvitje rutinë. Fitnesi krijon një mënyrë jetese të shëndetshme dhe të qëndrueshme dhe inkurajon të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Pse duhet të vini tek ne?

Nëse jeni duke kërkuar për të humbur peshë, për të forcuar muskujt tuaj, ose thjesht për të marrë formë më të mirë të trupit, një trajner personal mund të hartojë një program të sigurt dhe efektiv që i përshtatet trupit tuaj. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të nisur udhëtimin tuaj drejt krijimit të një trupi të shëndetshem dhe të formësuar bukur.

Fitness 100%
CrossFit 100%
Body Building 100%
Power-Lift 100%

CFARË MENDOJNË KLIENTET PËR NE

TRAJNERËT TANË!

X